Iloisia seikkailuja ympäri kaunista Suomea

Tämä on Seikkailumuikku-blogi. Verkkosivulle pääset tästä:

Kanerva

Seikkailumuikku

Seikkailumuikku on seikkailun, retkeilyn, kotimaanmatkailun ja kaikenlaisen ulkona liikkumisen täyteinen blogi ja Instagram

Blogi on luotu Instagram-kanavan ohelle Seikkailumuikun toiseksi pääkanavaksi, jossa aiheita voidaan käsitellä pidemmin ja yksityiskohtaisemmin. Seikkailumuikun tarkoitus on inspiroida seikkailuun, liikkumaan ulkona ja rakastumaan kotimaanmatkailuun. Tietoiskujen, varustevinkkien ja reittiselostusten lisäksi Muikku haluaa ennen kaikkea välittää lukijalleen tunteita: miltä tuntuu voittaa itsensä, lähteä kokeilemaan jotain uutta ja jännittävää, kohdata pelkonsa ja nähdä ja kokea niin, että sydän heittää takaperinvoltin. Eli mitä tuntuu elää täysillä!

Seikkailumuikku blogin ja Instagramin takana temmeltää Kanerva, ikuinen neiti tättärää, hurjistakin seikkailuista nauttiva iloinen höpöttäjä ja herkkä nautiskelija. Kanerva työskentelee valokuvaajana ja sosiaalisen median sisällöntuottajana, ja on valmistunut ensihoitajaksi ja valokuvaajaksi. Kanerva asuu nykyisin Lapissa Sodankylässä mutta liikkuu ympäri Suomea retkiautollaan etsien parhaimpia seikkailuja koettavaksi niin jalan, pyöräillen, meloen, hiihtäen taikka muilla kulkineilla menien.

Seikkailumuikku – koska muija, muidu tai muikkeli eivät istu omaan suuhun.

 

Mikäli haluat saada lisätietoa minusta ja yrityksestäni, lue lisää: https://kanervavisuals.fi